Gå videre til innholdet

Gratis frakt ved kjøp av to briller

  Personvern Policy

  MERKNAD OM PERSONVERN

  Sist oppdatert November 23, 2022

   

  Denne personvernerklæringen for Tor Sport ("Selskapet", "vi", "oss" eller "vår"), beskriver hvordan og hvorfor vi kan samle inn, lagre, bruke og/eller dele ("behandle") informasjonen din når du bruker tjenestene våre ("Tjenester"), for eksempel når du:

  • Besøk nettstedet vårt, eller et hvilket som helst nettsted av oss som lenker til denne personvernerklæringen
  • Samhandle med oss på andre relaterte måter, inkludert salg, markedsføring eller arrangementer

  Spørsmål eller bekymringer? Å lese denne personvernerklæringen vil hjelpe deg med å forstå dine personvernrettigheter og valg. Hvis du ikke er enig med våre retningslinjer og praksis, må du ikke bruke tjenestene våre. Hvis du fortsatt har spørsmål eller bekymringer, kan du kontakte oss på torskisb@gmail.com.

   

   

  SAMMENDRAG AV HOVEDPUNKTER

   

  Dette sammendraget inneholder viktige punkter fra personvernerklæringen vår, men du kan finne ut mer informasjon om noen av disse emnene ved å klikke på lenken etter hvert nøkkelpunkt eller ved å bruke innholdsfortegnelsen nedenfor for å finne delen du leter etter. Du kan også klikke her for å gå direkte til vår innholdsfortegnelse.

   

  Hvilke personopplysninger behandler vi?  Når du besøker, bruker eller navigerer i tjenestene våre, kan vi behandle personopplysninger avhengig av hvordan du samhandler med Tor Sport og tjenestene, valgene du tar og produktene og funksjonene du bruker. Klikk her for å lære mer.

   

  Behandler vi sensitive personopplysninger?  Vi behandler ikke sensitive personopplysninger.

   

  Mottar vi informasjon fra tredjeparter?  Vi mottar ingen informasjon fra tredjeparter.

   

  Hvordan behandler vi opplysningene dine?  Vi behandler informasjonen din for å tilby, forbedre og administrere tjenestene våre, kommunisere med deg, for sikkerhet og forebygging av svindel, og for å overholde loven. Vi kan også behandle informasjonen din til andre formål med ditt samtykke. Vi behandler informasjonen din bare når vi har en gyldig juridisk grunn til å gjøre det. Klikk her for å lære mer.

   

  I hvilke situasjoner og med hvilke typer parter deler vi personopplysninger?  Vi kan dele informasjon i spesifikke situasjoner og med bestemte kategorier av tredjeparter. Klikk her for å lære mer.

   

  Hvordan holder vi informasjonen din trygg?  Vi har organisatoriske og tekniske prosesser og prosedyrer på plass for å beskytte dine personlige opplysninger. Imidlertid kan ingen elektronisk overføring over internett eller informasjonslagringsteknologi garanteres å være 100% sikker, så vi kan ikke love eller garantere at hackere, nettkriminelle eller andre uautoriserte tredjeparter ikke vil kunne beseire vår sikkerhet og feilaktig samle inn, få tilgang til, stjele eller endre informasjonen din. Klikk her for å lære mer.

   

  Hvilke rettigheter har du?  Avhengig av hvor du befinner deg geografisk, kan gjeldende personvernlov bety at du har visse rettigheter angående dine personlige opplysninger. Klikk her for å lære mer.

   

  Hvordan utøver du dine rettigheter?  Den enkleste måten å utøve dine rettigheter på er ved å fylle ut vårt forespørselsskjema for datasubjekter som er tilgjengelig her, eller ved å kontakte oss. Vi vil vurdere og handle på enhver forespørsel i samsvar med gjeldende databeskyttelseslover.

   

  Vil du lære mer om hva Tor Sport gjør med all informasjon vi samler inn? Klikk her for å se innkallingen i sin helhet.

   

   

  INNHOLDSFORTEGNELSE

   

  1. HVILKEN INFORMASJON SAMLER VI INN?
  2. HVORDAN BEHANDLER VI OPPLYSNINGENE DINE?
  3. HVILKE RETTSLIGE GRUNNLAG BASERER VI OSS PÅ FOR Å BEHANDLE PERSONOPPLYSNINGENE DINE?
  4. NÅR OG MED HVEM DELER VI PERSONOPPLYSNINGENE DINE?
  5. BRUKER VI INFORMASJONSKAPSLER OG ANNEN SPORINGSTEKNOLOGI?
  6. HVOR LENGE BEHOLDER VI INFORMASJONEN DIN?
  7. HVORDAN HOLDER VI INFORMASJONEN DIN TRYGG?
  8. HVA ER DINE PERSONVERNRETTIGHETER?
  9. KONTROLLER FOR DO-NOT-TRACK-FUNKSJONER
  10. HAR INNBYGGERE I CALIFORNIA SPESIFIKKE PERSONVERNRETTIGHETER?
  11. OPPDATERER VI DENNE ERKLÆRINGEN?
  12. HVORDAN KAN DU KONTAKTE OSS ANGÅENDE DENNE ERKLÆRINGEN?
  13. HVORDAN KAN DU GJENNOMGÅ, OPPDATERE ELLER SLETTE DATAENE VI SAMLER INN FRA DEG?

   

  1. HVILKEN INFORMASJON SAMLER VI INN?

   

  Personlig informasjon du oppgir til oss

   

  Kort sagt: Vi samler inn personlig informasjon som du gir oss.

   

  Vi samler inn personopplysninger som du frivillig gir oss når du uttrykker interesse for å innhente informasjon om oss eller våre produkter og tjenester, når du deltar i aktiviteter på tjenestene, eller på annen måte når du kontakter oss.

   

  Personlig informasjon gitt av deg.  Personopplysningene vi samler inn, avhenger av konteksten for din samhandling med oss og tjenestene, valgene du tar og produktene og funksjonene du bruker. Personopplysningene vi samler inn kan omfatte følgende:

  • Navn
  • Telefonnumre
  • e-postadresser
  • faktureringsadresser
  • debet-/kredittkortnumre

  Sensitiv informasjon.  Vi behandler ikke sensitiv informasjon.

   

  Betalingsdata.  Vi kan samle inn data som er nødvendige for å behandle betalingen din hvis du foretar kjøp, for eksempel betalingsinstrumentnummeret ditt og sikkerhetskoden som er knyttet til betalingsinstrumentet ditt. Alle betalingsdata lagres av __________. Du kan finne deres personvernerklæring link (er) her: __________.

   

  All personlig informasjon du oppgir til oss må være sann, fullstendig og nøyaktig, og du må varsle oss om eventuelle endringer i slik personlig informasjon.

   

  1. HVORDAN BEHANDLER VI OPPLYSNINGENE DINE?

   

  Kort sagt: Vi behandler informasjonen din for å tilby, forbedre og administrere tjenestene våre, kommunisere med deg, for sikkerhet og forebygging av svindel, og for å overholde loven. Vi kan også behandle informasjonen din til andre formål med ditt samtykke.

   

  Vi behandler personopplysningene dine av en rekke årsaker, avhengig av hvordan du samhandler med tjenestene våre, inkludert:

  • For å levere målrettet annonsering til deg.  Vi kan behandle informasjonen din for å utvikle og vise personlig innhold og reklame skreddersydd for dine interesser, plassering og mer.
  • For å identifisere brukstrender.  Vi kan behandle informasjon om hvordan du bruker tjenestene våre for å bedre forstå hvordan de brukes, slik at vi kan forbedre dem.
  • For å fastslå effektiviteten av våre markedsførings- og salgsfremmende kampanjer.  Vi kan behandle informasjonen din for å bedre forstå hvordan du tilbyr markedsførings- og reklamekampanjer som er mest relevante for deg.
  • For å redde eller beskytte en persons vitale interesser.  Vi kan behandle informasjonen din når det er nødvendig for å redde eller beskytte en persons vitale interesser, for eksempel for å forhindre skade.

   

  1. HVILKE JURIDISKE GRUNNLAG BASERER VI OSS PÅ FOR Å BEHANDLE INFORMASJONEN DIN?

   

  Kort sagt: Vi behandler bare dine personlige opplysninger når vi mener det er nødvendig, og vi har en gyldig juridisk grunn (dvs. juridisk grunnlag) for å gjøre det i henhold til gjeldende lov, som med ditt samtykke, for å overholde lover, for å gi deg tjenester for å inngå eller oppfylle våre kontraktsforpliktelser, for å beskytte dine rettigheter eller for å oppfylle våre legitime forretningsinteresser.

   

  General Data Protection Regulation (GDPR) og UK GDPR krever at vi forklarer de gyldige juridiske grunnlagene vi stoler på for å behandle dine personlige opplysninger. Som sådan kan vi stole på følgende juridiske grunnlag for å behandle dine personlige opplysninger:

  • Samtykke. Vi kan behandle informasjonen din hvis du har gitt oss tillatelse (dvs. samtykke) til å bruke dine personlige opplysninger til et bestemt formål. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt. Klikk her for å lære mer.
  • Legitime interesser.  Vi kan behandle informasjonen din når vi mener det er rimelig nødvendig for å oppnå våre legitime forretningsinteresser, og disse interessene ikke oppveier dine interesser og grunnleggende rettigheter og friheter. For eksempel kan vi behandle dine personlige opplysninger for noen av de formålene som er beskrevet for å:
  • Utvikle og vise personlig og relevant annonseringsinnhold for brukerne våre
  • Analysere hvordan tjenestene våre brukes, slik at vi kan forbedre dem for å engasjere og beholde brukere
  • Støtte våre markedsføringsaktiviteter
  • Juridiske forpliktelser. Vi kan behandle informasjonen din der vi  mener det er nødvendig for å overholde våre juridiske forpliktelser, for eksempel å samarbeide med et rettshåndhevende organ eller reguleringsorgan, utøve eller forsvare våre juridiske rettigheter, eller avsløre informasjonen din som bevis i rettssaker der vi er involvert.

  • Vitale interesser.  Vi kan behandle informasjonen din der vi mener det er nødvendig for å beskytte dine vitale interesser eller vitale interesser til en tredjepart, for eksempel situasjoner som involverer potensielle trusler mot sikkerheten til enhver person.

   

  1. NÅR OG MED HVEM DELER VI PERSONOPPLYSNINGENE DINE?

   

  Kort sagt: Vi kan dele informasjon i spesifikke situasjoner beskrevet i denne delen og/eller med følgende kategorier av tredjeparter.

   

  Leverandører, konsulenter og andre tredjeparts tjenesteleverandører.  Vi kan dele dataene dine med tredjepartsleverandører, tjenesteleverandører, entreprenører eller agenter ("tredjeparter") som utfører tjenester for oss eller på våre vegne og krever tilgang til slik informasjon for å gjøre det arbeidet. Vi har kontrakter på plass med våre tredjeparter, som er utformet for å beskytte dine personlige opplysninger. Dette betyr at de ikke kan gjøre noe med din personlige informasjon med mindre vi har instruert dem om å gjøre det. De vil heller ikke dele din personlige informasjon med noen annen organisasjon enn oss. De forplikter seg også til å beskytte dataene de har på våre vegne og å beholde dem i den perioden vi instruerer. Kategoriene av tredjeparter vi kan dele personlig informasjon med er som følger:

  • Salgs- og markedsføringsverktøy

   

  Vi må kanskje også dele din personlige informasjon i følgende situasjoner:

  • Virksomhetsoverdragelser.  Vi kan dele eller overføre informasjonen din i forbindelse med, eller under forhandlinger om, enhver fusjon, salg av selskapets eiendeler, finansiering eller oppkjøp av hele eller deler av vår virksomhet til et annet selskap.

   

  1. BRUKER VI INFORMASJONSKAPSLER OG ANNEN SPORINGSTEKNOLOGI?

   

  Kort sagt: Vi kan bruke informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å samle inn og lagre informasjonen din.

   

  Vi kan bruke informasjonskapsler og lignende sporingsteknologier (som web beacons og piksler) for å få tilgang til eller lagre informasjon. Spesifikk informasjon om hvordan vi bruker slike teknologier og hvordan du kan nekte visse informasjonskapsler, er angitt i vår merknad om informasjonskapsler.

   

  1. HVOR LENGE BEHOLDER VI INFORMASJONEN DIN?

   

  Kort sagt: Vi beholder informasjonen din så lenge det er nødvendig for å oppfylle formålene som er beskrevet i denne personvernerklæringen, med mindre annet er lovpålagt.

   

  Vi vil bare beholde dine personlige opplysninger så lenge det er nødvendig for de formålene som er angitt i denne personvernerklæringen, med mindre en lengre oppbevaringsperiode er påkrevd eller tillatt ved lov (for eksempel skatt, regnskap eller andre juridiske krav).

   

  Når vi ikke har noen pågående legitime forretningsbehov for å behandle dine personlige opplysninger, vil vi enten slette eller anonymisere slik informasjon, eller hvis dette ikke er mulig (for eksempel fordi din personlige informasjon er lagret i sikkerhetskopieringsarkiver), vil vi sikkert lagre din personlige informasjon og isolere den fra videre behandling til sletting er mulig.

   

  1. HVORDAN HOLDER VI INFORMASJONEN DIN TRYGG?

   

  Kort sagt: Vi tar sikte på å beskytte dine personlige opplysninger gjennom et system med organisatoriske og tekniske sikkerhetstiltak.

   

  Vi har implementert hensiktsmessige og rimelige tekniske og organisatoriske sikkerhetstiltak som er utformet for å beskytte sikkerheten til all personlig informasjon vi behandler. Til tross for våre sikkerhetstiltak og innsats for å sikre informasjonen din, kan ingen elektronisk overføring over Internett eller informasjonslagringsteknologi garanteres å være 100% sikker, så vi kan ikke love eller garantere at hackere, nettkriminelle eller andre uautoriserte tredjeparter ikke vil kunne beseire vår sikkerhet og feilaktig samle inn, få tilgang til, stjele eller endre informasjonen din. Selv om vi vil gjøre vårt beste for å beskytte dine personlige opplysninger, er overføring av personlig informasjon til og fra våre tjenester på egen risiko. Du bør bare få tilgang til tjenestene i et sikkert miljø.

   

  1. HVA ER DINE PERSONVERNRETTIGHETER?

   

  Kort sagt: I noen regioner, for eksempel Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (EØS) og Storbritannia, har du rettigheter som gir deg større tilgang til og kontroll over dine personlige opplysninger. Du kan gjennomgå, endre eller avslutte kontoen din når som helst.

   

  I noen regioner (som EØS og Storbritannia) har du visse rettigheter i henhold til gjeldende databeskyttelseslover. Disse kan omfatte retten (i) til å be om tilgang og få en kopi av dine personlige opplysninger, (ii) å be om rettelse eller sletting; (iii) for å begrense behandlingen av dine personopplysninger; og (iv) hvis aktuelt, til dataportabilitet. Under visse omstendigheter kan du også ha rett til å protestere mot behandlingen av dine personopplysninger. Du kan gjøre en slik forespørsel ved å kontakte oss ved å bruke kontaktinformasjonen som er oppgitt i avsnittet "HVORDAN KAN DU KONTAKTE OSS OM DENNE KUNNGJØRINGEN? " nedenfor.

   

  Vi vil vurdere og handle på enhver forespørsel i samsvar med gjeldende databeskyttelseslover.

   

  Hvis du befinner deg i EØS eller Storbritannia, og du mener at vi ulovlig behandler dine personlige opplysninger, har du også rett til å klage til din lokale tilsynsmyndighet for databeskyttelse. Du finner kontaktinformasjonen deres her: https://ec.europa.eu/justice/data-protection/bodies/authorities/index_en.htm.

   

  Hvis du befinner deg i Sveits, er kontaktinformasjonen til databeskyttelsesmyndighetene tilgjengelig her: https://www.edoeb.admin.ch/edoeb/en/home.html.

   

  Trekke tilbake samtykket ditt: Hvis vi er avhengige av ditt samtykke til å behandle dine personlige opplysninger, har du rett til å trekke tilbake samtykket ditt når som helst. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å kontakte oss ved å bruke kontaktinformasjonen som er oppgitt i avsnittet "HVORDAN KAN DU KONTAKTE OSS OM DENNE KUNNGJØRINGEN? " nedenfor.

   

  Vær imidlertid oppmerksom på at dette ikke vil påvirke lovligheten av behandlingen før den trekkes tilbake, og det vil heller ikke påvirke behandlingen av dine personlige opplysninger utført i tillit til lovlige behandlingsgrunner annet enn samtykke.

   

  Velge bort markedsføring og salgsfremmende kommunikasjon: Du kan når som helst melde deg av vår markedsførings- og salgsfremmende kommunikasjon ved å klikke på avmeldingslenken i e-postene vi sender, eller ved å kontakte oss ved hjelp av detaljene som er oppgitt i avsnittet "HVORDAN KAN DU KONTAKTE OSS OM DENNE KUNNGJØRINGEN? " nedenfor. Du blir deretter fjernet fra markedsføringslistene. Vi kan imidlertid fortsatt kommunisere med deg, for eksempel for å sende deg tjenesterelaterte meldinger som er nødvendige for administrasjon og bruk av kontoen din, for å svare på serviceforespørsler eller for andre ikke-markedsføringsformål.

   

  Informasjonskapsler og lignende teknologier: De fleste nettlesere er satt til å godta informasjonskapsler som standard. Hvis du foretrekker det, kan du vanligvis velge å stille inn nettleseren din til å fjerne informasjonskapsler og avvise informasjonskapsler. Hvis du velger å fjerne informasjonskapsler eller avvise informasjonskapsler, kan dette påvirke visse funksjoner eller tjenester i tjenestene våre. For å velge bort interessebasert annonsering fra annonsører på våre tjenester, besøk http://www.aboutads.info/choices/.

   

  Hvis du har spørsmål eller kommentarer om dine personvernrettigheter, kan du sende oss en e-post på torskisb@gmail.com.

   

  1. KONTROLLER FOR DO-NOT-TRACK-FUNKSJONER

   

  De fleste nettlesere og noen mobiloperativsystemer og mobilapplikasjoner inkluderer en Do-Not-Track ("DNT") -funksjon eller innstilling du kan aktivere for å signalisere personvernpreferansen din om ikke å ha data om nettleseraktivitetene dine overvåket og samlet inn. På dette stadiet er det ikke ferdigstilt noen enhetlig teknologistandard for å gjenkjenne og implementere DNT-signaler. Som sådan svarer vi for øyeblikket ikke på DNT-nettlesersignaler eller noen annen mekanisme som automatisk kommuniserer valget ditt om ikke å bli sporet online. Hvis det vedtas en standard for online sporing som vi må følge i fremtiden, vil vi informere deg om denne praksisen i en revidert versjon av denne personvernerklæringen.

   

  1. HAR INNBYGGERE I CALIFORNIA SPESIFIKKE PERSONVERNRETTIGHETER?

   

  Kort sagt: Ja, hvis du er bosatt i California, får du spesifikke rettigheter angående tilgang til dine personlige opplysninger.

   

  California Civil Code Section 1798.83, også kjent som "Shine The Light" -loven, tillater våre brukere som er innbyggere i California å be om og få fra oss, en gang i året og gratis, informasjon om kategorier av personlig informasjon (hvis noen) vi avslørte til tredjeparter for direkte markedsføringsformål og navnene og adressene til alle tredjeparter som vi delte personlig informasjon med i det umiddelbart foregående kalenderåret. Hvis du er bosatt i California og ønsker å komme med en slik forespørsel, kan du sende forespørselen skriftlig til oss ved hjelp av kontaktinformasjonen nedenfor.

   

  Hvis du er under 18 år, bor i California og har en registrert konto hos Services, har du rett til å be om fjerning av uønskede data som du legger ut offentlig på tjenestene. For å be om fjerning av slike data, vennligst kontakt oss ved hjelp av kontaktinformasjonen nedenfor og inkluder e-postadressen som er knyttet til kontoen din og en erklæring om at du bor i California. Vi vil sørge for at dataene ikke vises offentlig på tjenestene, men vær oppmerksom på at dataene kanskje ikke fjernes helt eller omfattende fra alle systemene våre (f.eks. sikkerhetskopier osv.).

   

  1. OPPDATERER VI DENNE ERKLÆRINGEN?

   

  Kort sagt: Ja, vi vil oppdatere denne kunngjøringen etter behov for å overholde relevante lover.

   

  Vi kan oppdatere denne personvernerklæringen fra tid til annen. Den oppdaterte versjonen vil bli indikert med en oppdatert "Revidert" dato, og den oppdaterte versjonen vil tre i kraft så snart den er tilgjengelig. Hvis vi gjør vesentlige endringer i denne personvernerklæringen, kan vi varsle deg enten ved å legge ut et tydelig varsel om slike endringer eller ved å sende deg et varsel direkte. Vi oppfordrer deg til å lese gjennom denne personvernerklæringen ofte for å være informert om hvordan vi beskytter informasjonen din.

   

  1. HVORDAN KAN DU KONTAKTE OSS ANGÅENDE DENNE ERKLÆRINGEN?

   

  Hvis du har spørsmål eller kommentarer til denne erklæringen, kan du sende oss en e-post på john@nochmedia.com.