Gå videre til innholdet

Gratis frakt ved kjøp av to briller

  Retur Policy

  .

   RETNINGSLINJER FOR RETUR

   

  Sist oppdatert November 24, 2022

     Takk for kjøpet. Vi håper du er fornøyd med kjøpet. Men hvis du av en eller annen grunn ikke er helt fornøyd med kjøpet, kan du returnere det til oss for full refusjon, butikkreditt eller bytte. Se nedenfor for mer informasjon om våre retningslinjer for retur.

   

  RETURNERER

   

  Alle returer må poststemples innen fjorten (14) dager etter kjøpsdatoen. Alle returnerte varer må være i ny og ubrukt tilstand, med alle originale etiketter og etiketter festet.

   

  RETURPROSESS

   

  For å returnere en vare, vennligst send en e-post til kundeservice hos torskisb@gmail.com for å få et RMA-nummer (Return Merchandise Authorization). Etter å ha mottatt et RMA-nummer, plasser varen sikkert i originalemballasjen og legg ved kjøpsbeviset, og send returen til følgende adresse:  Tor Sport

  Attn: Returnerer

  RMA #

  Rundtjernveien 63

  Oslo, Oslo 0672

  Norge

   

  Vær oppmerksom på at du vil være ansvarlig for alle returfraktkostnader. Vi anbefaler på det sterkeste at du bruker en sporbar metode for å sende returen.

   

  REFUSJONER

   

  Etter å ha mottatt returen og inspisert tilstanden til varen din, vil vi behandle retur eller bytte. Det kan ta minst tre (3) dager fra mottak av varen til å behandle retur eller bytte. Det kan ta 1–2 faktureringssykluser før refusjoner vises på kontoutskriften, avhengig av kredittkortselskapet. Vi vil varsle deg via e-post når returen din er behandlet.

   

  UNNTAK  For defekte eller skadede produkter, vennligst kontakt oss på kontaktinformasjonen nedenfor for å ordne refusjon eller bytte.

   

  SPØRSMÅL

   

  Hvis du har spørsmål angående vår returrett, vennligst kontakt oss på:

   

  +4794823288

  torskisb@gmail.com